Izrađen katalog pristupačnog smještaja za osobe s invaliditetom

Izrađen katalog pristupačnog smještaja za osobe s invaliditetom
D.H.

D.H.

‘Inkluzivni turizam – ljepota turizma za sve’

Centar za razvoj vrijednosti, i nevladina je organizacija koja trenutačno radi na projektu pod nazivom ‘Inkluzivni turizam – ljepota turizma za sve’. Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma i sporta.

‘Razvili smo katalog pristupačnog smještaja za osobe s invaliditetom. Ovaj katalog ima za cilj voditi turiste s invaliditetom kroz pristupačna odredišta na kojima mogu uroniti u sve što Hrvatska nudi, osiguravajući udobno, ugodno i nezaboravno putovanje’, pojašnjavaju iz centra.

Katalog je dostupan na ovoj poveznici: https://drive.google.com/file/d/11XnvBzvsg3-oSz9PDKDOXrjMvy61JMLI/view?usp=sharing.

Stručni tim Centra za razvoj vrijednosti čine socijalni radnici, psiholozi, komunikacijski i marketinški stručnjak i regiologinja. Izvršna direktorica Centra za razvoj vrijednosti je psihologinja, socijalna radnica, a uskoro i psihoterapeutkinja te je i sama osoba s invaliditetom.

‘Kroz našu organizaciju promičemo i potičemo zapošljavanje osoba s invaliditetom te nudimo podršku odraslim osobama s invaliditetom, djeci s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima’, poručuju.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.