JESTE LI ZNALI? Već 4 godine pri splitsko-dalmatinskom UO za zdravstvo postoji Povjerenstvo za prava pacijenata

JESTE LI ZNALI? Već 4 godine pri splitsko-dalmatinskom UO za zdravstvo postoji Povjerenstvo za prava pacijenata

Foto: 

Mohamed_hassan / Pixabay

D.H.

D.H.

Od osnutka stigle samo četiri prijave

Pri Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Splitsko-dalmatinske županije, Split, Domovinskog rata 2, tel: 400-060, sa ciljem ostvarivanja i promicanja prava pacijenata na području Splitsko-dalmatinske županije, djeluje Povjerenstvo za prava pacijenata.

– Ukoliko imate prituzbi javite se Povjerenstvu.
– U protekle 4 godine na adresu Povjerenstva stigle su samo 4 pritužbe, jer građani vjerojatno ne znaju za postojanje Povjerenstva.
– Rad Povjerenstva financira SDŽ. Do sada su se sastajali po potrebi, međutim nakon što je usvojen amandman kluba SDP-a na Odluku, obavezni su se sastajati minimalno svaka tri mjeseca, a po potrebi i češće.
– Pritužba se podnosi u pisanom obliku na adresu: Splitsko-dalmatinska županija, Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata Splitsko-dalmatinske županije, Domovinskog rata 2, 21 000 Split ili na e-mail adresu: prava.pacijenti@dalmacija.hr

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.