JEZIVO! Hitnu medicinsku pomoć pružali dok su bili na nišanu sina unesrećene žene

JEZIVO! Hitnu medicinsku pomoć pružali dok su bili na nišanu sina unesrećene žene

Foto: 

Hitna 194 / Facebook / Ilustracija

D.H.

D.H.

Hitna medicinska pomoć jedina je žurna služba čiji djelatnici nemaju beneficirani radni staž

Jezivo iskustvo podijelili su zaposlenici Hitne medicinske pomoći iz Zgreba na Facebook stranici Hitna uživo 194. Naime, hitnu medicinsku pomoć pružali su dok su bili na nišanu vatrenog oružja.

‘Jutros oko 4.30 h u Zagrebu se odvijala prava drama. Djelatnici HMS izašli su na intervenciju na poziv “Bol u prsima, teško diše!”. Na mjestu događaja zatekli su ženu bez svijesti, ne diše, asistolija.

Odmah pri dolasku sin prijeti da će nekoga ubiti, da mu nije problem nikoga odležati u zatvoru! Tim započinje KPR. Jedan od djelatnika odlazi u kombi po kovčeg za reanimaciju, dok se vraća zatiče sina pacijentice nad timom s pištoljem u ruci.

Djelatnici se iz ove situacije opasne po život izvlače transportom pacijentice u najbližu bolnicu. Na teren izlazi specijalna policija s dugim cijevima!’, stoji u objavi uz napomenu kako je Hitna medicinska pomoć jedina je žurna služba čiji djelatnici nemaju beneficirani radni staž.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.