KAKO KORISTITI S*XTING?

KAKO KORISTITI S*XTING?

Foto: 

Kevin Sanderson from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Razgovarajte s prijateljicama i provjerite kako one komuniciraju s partnerom i tada odlučite hoćete i same isprobati

Slanje seksi tekstualnih poruka muškarcu može biti nevjerojatno moćno ako to učinite na ispravan način.
Da, ovaj tekst će vas naučiti kakve poruke slati, ali i kada ih poslati da biste ga napalili više nego što ste ikada mislili.

Veze su pune iznenađenja, a često imaju uspne i padove. Međutim, važno je da se partneri ne dosađuju i uspijevaju održavati ljubav.
Jedan od najboljih načina za to je odlučiti se za tekstualne poruke kako biste dodatno oživjeli vezu i podigli raspoloženje. Naravno govorim o sextingu. Zapravo, seks poruke su najbolje za predigru, zavođenje ili otkrivanju vaših želja za igrice pod plahtama.

Razmjena senzualnih, a ponekad i prljavih, zavodljivih seksualnih poruka može začiniti vašu vezu i ljubavni život.
Seksualne poruke, danas popularno zvani sexting, evoluirali su u važan dio spojeva. Ali morate biti svjesni kako koristiti sexting u svoju korist.

Zapamtite, poruke moraju biti pažljivo odabrane, da zaintrigirate i potaknete maštu partnera. Morate razumjeti pravila igre ako želite biti u prednosti. Nasumično dijeljenje vrućih poruka može na kraju odbiti vašeg partnera.
Na početku krenite nevino: „Pretrpana sam poslom, ali jednostavno ne mogu prestati misliti na teme.“

Ovo je definitivno jednostavan tekst koji možete poslati bez grižnje savjesti. Zločest je, ali na sladak način i ne koristi nikakve ružne riječi.
Malo eksplicitnija poruka: „ Želiš doći večeras? Ipak, ne mogu obećati da ću biti dobra.“

I dalje održavate finu ravnotežu između potpuno prljavog i slatkog, samo ste pitali za spoj i dobar provod, uz suptilne naznake mogućeg seksa.

Cilj je dovesti ga lagano i suptilno u stanje uzbuđenosti.
Jutro nakon burne noći možete poslati poruku: „Jednostavno ne mogu prestati misliti na prošlu noć.“
Jednostavna, ali seksi poruka koja će ga podsjetiti na vruću noć koju ste vas dvoje podijelili. Sjajan način da se osjeća dobro i da mu dan počne s osmjehom na licu i misleći na vas.

Sve ove poruke će uspjeti ako ste duže u vezi, ovu vrstu poruka nemojte slati ako je vaša veza na početku. Zapamtite, ovakve tekstualne poruke zahtijevaju dobar tajming.

Još primjera:
„Volim kad ti…“ ovdje ćete morati popuniti tekst, koji može biti na granici između zločestog i potpuno prljavog, ali svakako uzmite u obzir starost vaše veze dok spominjete nešto što ste zajedno radili u prošlosti.
„Jedva čekam da dođeš (kod mene ili doma) pa da te mogu…“
„Jednostavno si predobar s rukama.“
„Želim te. Sada!“
„Imam iznenađenje za tebe večeras. Mislim da će ti se svidjeti!“
„Upravo sam ležala u krevetu zadnjih sat vremena i razmišljala o tebi, pogodi što sam radila“
„Ne mogu se odlučiti koji ti je dio tijela ukusniji. Daj mi još jedan okus.“
„Kupila sam lisice i povez za oči. Trebam li ih staviti tebi ili ti meni?“
„Nećeš se moći pomaknuti nakon što večeras završim s tobom.“
„Tvoj smijeh me pali više nego tvoj ud.“
„Nedostaju mi tvoje ruke na mom tijelu.“
„Mislila sam na tebe jutros dok sam se tuširala!“
„Na sebi imam crvene potpetice i ruž, nadam se da ćeš to znati dobro iskoristiti kada stigneš.“

Ove seksi poruke sigurno će napaliti vašeg muškarca i poslužit će kao izvrsna polazna točka. S vremenom biste trebali pokušati improvizirati i osmisliti svoje na temelju onoga u čemu uživate i vi i vaš muškarac. Razgovarajte s prijateljicama i provjerite kako one komuniciraju s partnerom i tada odlučite hoćete i same isprobati.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.