ad
ad

MUŠKARCI KOJE SAM VOLJELA

MUŠKARCI KOJE SAM VOLJELA
D.H.

D.H.

 

 

-Knjiga koja se ne ispušta iz ruku-

 

Da ne bi bilo zabune, nisu u pitanju muškarci iz mog života.

Nedavno mi je bio rođendan i moja draga dugogodišnja prijateljica, slobodno mogu reći osoba koju poznam skoro cijeli život i koja bi možda i bolje od mene znala za sve muškarce u mom životu, poklonila mi je knjigu interesantnog naslova „Muškarci koje sam voljela“ autorice Adele Parks. Bolje da umre selo nego običaji, tako i ja za svaki rođendan između ostalog od nje dobijem i knjigu.

Jedva sam čekala doći kući i vidjeti o čemu se radi u knjizi. Za autoricu Adele Parks čula sam, ali ovaj put sam i nju pobliže istražila. Studirala je engleski jezik i književnost na Sveučilištu Leicester. Prvi roman objavila je 2000. godine. Adele je do 2020. godine napisala i objavila 23 romana, a svi su bili bestseleri. Prodala je više od 3,5 milijuna primjeraka svojih romana samo u Velikoj Britaniji, a knjige su joj prevedene na više od 26 jezika. Živjela je u Italiji, Bocvani i Londonu, a sada živi u Guildfordu sa suprugom i sinom.

A što reći o Muškarcima koje sam voljela, mješavina komedije, stvarnog života i emocionalno dubok roman. Onoga trenutka kada primite knjigu u ruke postajete ovisni do samog kraja. Glavni junaci ovoga romana su Nat i Neil, zaljubljeni bračni par koji, odgovaraju jedno drugome jer dijele iste simpatije, antipatije i nade za budućnost. Ispunjavaju ih njihove uspješne karijere, odličan seks, putovanja i dogovor da nikada neće imati djecu. Bar je takav bio plan. Sve više okruženi prijateljima s djecom Neil i sam počinje žudjeti za potomstvom, ali Nat se ne da pokolebati. Tako počinju nevolje u njihovom raju.

Nat, prožeta sumnjom u čovjeka za kojeg se udala, odgovore traži u svojoj maloj crnoj bilježnici bivših momaka…
Knjiga je puna preokreta, brzog tempa i s puno nevjerojatnih opisa.
Izuzetno je zabavno štivo!

Na kraju ćete sigurno pustiti suzu, ali svejedno mi je ovo najdraža knjiga pročitana ove godine.
I za sam kraj, za one znatiželjne i koji su pomislili da se radi o mojim muškarcima – samo jednog muškarca sam uistinu voljela i još ga volim.

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.