O ČEMU MUŠKARCI RAZMIŠLJAJU DOK SE SEKSAJU

O ČEMU MUŠKARCI RAZMIŠLJAJU DOK SE SEKSAJU

Foto: 

StockSnap / Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Vječni misterij

Jeste li se ikada zapitali o čemu muškarci razmišljaju za vrijeme seksa? Što li mu se mota po glavi? Ok, mi žene znamo o čemu razmišljamo, bolje rečeno o čemu ne razmišljamo.
Prijatelji koje sam pitala o čemu razmišljaju dok se seksaju, prvo su bili pomalo šokirani pitanjem, ali na kraju su mi teškom mukom odgovarali, a odgovore sam morala doslovno čupani iz njih.

Na prvu, odgovor je bio o ničemu. Zatim sam saznala da najviše razmišljaju prije seksa. Koliko god mi mislili da su oni ti koji nemaju straha i da su sto posto sigurni u sebe, vjerujte mi drage dame to su predrasude. Prije seksa razmišljaju hoće li imati dovoljno snage i energije za seks te što učiniti da bi seks bio što bolji.
Koliko god muškarci vole biti dominantni pod plahtama, toliko obožavaju da je žena na njima. Tada imaju odlučan pogled na naše tijelo. E, tada su manje iskusni muškarci u problemu, kazuje mi jedan od mojih prijatelja. U tim trenucima razmišljaju kuda s rukama, nisu sigurni trebaju li nam stimulirati klitoris, primiti za grudi ili guzu. Zato drage dame pomognite svom partneru.

Također, otkrili su mi svoje strahove iz mladosti i kunu se da je svaki muškarac o tome promišljao dok je žena na njemu – „Hoće li mi ga slomiti?“ Moram priznati da o ovome nikada nisam razmišljala, nadam se da mi to neće ubuduće stalno prolaziti kroz glavu.
Otkrila sam da im je najdraža poza ona pseća. Ova poza ih najviše uzbuđuje, iako mi ništa ne vidimo oni imaju odličan pogled na našu guzu i leđa i to ih još dodatno uzbuđuje i razmišljaju kako ovaj prizor ne smiju zaboraviti.

Moji prijatelji, nadalje mi kazuju da kod ove poze često razmišljaju o različitim stvarima kako bi spriječili prerani završetak, tako da mi je jedan od njih rekao kako razmišlja o plaćanju računa, drugi o problemima na poslu, treći o tekućim problemima općenito u životu. Naravno, kazuju mi da mnogi muškarci ne razmišljaju o ničemu već samo o tome da su sretni što se seksaju.

Često razmišljaju o duljini trajanja samog seksualnog čina. Smatraju da je produljeni seksualni odnos poželjan, ali ta vještina stječe se godinama i iskustvom, ne može to svatko. Za vrijeme seksa žele što duže izdržati i odgoditi orgazam jer on znači karaj nečeg tako dobrog.

Najveća briga u krevetu mu je hoće li partnerica doživjeti orgazam, jer muškarci upravo ženski orgazam tijekom seksa smatraju svojevrsnom nagradom. Dragi muškarci, u seksu je nama ženama puno toga bitno da bi doživjele orgazam – povezanost s muškarcem, osjećaji, iskustvo, tehnika, možda ne toliko dužina (tu ste u zabludi) već debljina vašeg organa.

Ponekad muškarci tijekom seksa razmišljaju od bivšim curama ili o porno glumici koju su gledali nedavno.
Kada smo podvukli crtu, moji prijatelji su zaključili da sva razmišljanja mogu svesti pod jedan nazivnik – a to je kako seks učiniti boljim. Smatraju ako su oni sjajni su seksu, tada je i partnerica uživala pa će samim tim češće poželjeti uživati, samim tim će i seksa biti više i češće.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.