POLA STOLJEĆA KLINIKE ZA ONKOLOGIJU SPLITSKOG KBC-a

POLA STOLJEĆA KLINIKE ZA ONKOLOGIJU SPLITSKOG KBC-a

Foto: 

Grad Split

D.H.

D.H.

„Puno pozitivne energije je potrebno u našem svakodnevnom radu”

U nazočnosti brojnih uzvanika, u amfiteatru Medicinskog fakulteta danas je svečano obilježena 50. obljetnica rada Klinike za onkologiju i radiologiju splitskog KBC-a. Predstojnik Klinike dr. Eduard Vrdoljak u svojem govoru zahvalio se svima koji su od prvih dana nastanka i stvaranja ustanove, osnovane davne 1972. godine, pa do današnjih dana pružili najbolje od sebe kako bi splitska onkologija postala ono što je danas.

„Puno pozitivne energije je potrebno u našem svakodnevnom radu. Hvala svima koji nam je pružaju“, poručio je, među ostalim, dr. Vrdoljak. Čestitke za veliki jubilej, putem video linka, uputio je i akademik Miroslav Radman.

Među brojnim uzvanicima svečanosti su nazočili i zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić, znanstvenik Igor Štagljar, zamjenica ravnatelja KBC Split Slavica Dajak, potom predstavnici Medicinskog fakulteta, Sveučilišta te Županije splitsko-dalmatinske.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.