POMODARSTVO, ĐIR ILI NEŠTO TREĆE – MLAĐE JE SLAĐE

POMODARSTVO, ĐIR ILI NEŠTO TREĆE  – MLAĐE JE SLAĐE

Foto: 

Tabeajaichhalt / Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Nikad ne reci nikad

U zadnjih desetak godina svjedoci smo novog trenda – MLAĐE JE SLAĐE. U ovom tekstu pokušat ću biti objektivna, jer meni osobno mlađe baš i nije slađe.

Nemam predrasuda prema ženama koje su u vezi s mlađim muškarcima, naravno niti ih osuđujem, a nisam ni ljubomorna. Naprosto nikada mi nisu bili u fokusu populacija mlađih muškaraca, nisam bila u vezi s mlađim, ali nikada ne reci nikada.

Naravno, u nekom razumnom rasponu razlika u godinama od pet do sedam bilo kod muškarca ili žena i nije neka razlika.
Istražila sam što to žene privlači muškarcima koji su od njih mlađi 10, 15, 20 pa i više godina, ja osobno volim starije muškarce jer se tada osjećam mlađe, poželjnije, opuštenije i ako je stariji muškarac kvalitetan i iskusan puno toga mogu od njega naučiti, u svim segmentima života. Kroz kvalitetno druženje i komunikaciju uvijek su mi bili podrška, a naučila sam puno od istih o poslu, kulturi, naravno i o seksu te općenito o životu. Ono, zapravo, volim više biti učenica nego učiteljica. Zašto su onda žene slabe na mlađe muškarce?

Što to nude mlađi muškarci?

Znanstvenici kažu da mladost podrazumijeva energiju, optimizam i snagu, a sve to godi ženama. Korijen „problema“ možda su i sami muškarci, koji su stoljećima za partnericu radije birali mlade i zdrave žene, prije nego starije ili istih godina.
Nadalje, žene navode da u mlađim muškarcima mogu pronaći ono što im nedostaje, a to je seksualno uzbuđenje i strast. Možda sam ja iz nekog drugog paralelnog svemira, ali jedino seksualno uzbuđenje i strast mogu postići isključivo i samo s muškarcem u kojeg sam zaljubljena, kojeg istinski volim ili mi je uistinu puno stalo do njega.

Možda mu nikada naglas neću reći da ga volim i gušiti ga srcedrapajućim izjavama, ali ponašanje, govor tijela i sve ono što radimo za nekoga do koga nam je stalo sve govori.
Žene koje vole puno mlađe muškarce, nazivaju se pumama. Navodno, to nije podrugljiv i seksistički izraz, već izraz za samouvjerenu, neovisnu i seksualno slobodoumnu ženu. Žene navode da mlađi muškarci imaju izraženiji seksualni apetiti, veću seksualnu izdržljivost koja je veća nego kod starijih muškaraca.

Moram priznati da ih ne želim demantirati, ali očito je da nikada nisu bili u seksualnom odnosu s odličnim muškarcima u starijoj životnoj dobi, jer danas i stariji muškarci drže do sebe, odlaze u teretanu, paze na svoj izgled, a isto tako su izdržljivi u seksu. Naravno, osobno smatram, imaju jednu veliku prednost pred mlađima, iskusniji su te puno bolje poznaju žene i žensko tijelo nego mlađi muškarci.
Bez obzira koliko muškarac ima godina, žena će češće i više orgazama doživjeti s pažljivim i darežljivijim seksualnim partnerom, a svaki pametan i samouvjeren muškarac voli u seksu biti podčinjen i dopušta ženi da vodi igru. Za to vam ne treba mlađi muškarac, zar ne?

Opet se vraćam na onu stoljetnu tradiciju, gdje muškarci biraju puno mlađe partnerice i smatram da su današnje starije žene iz prkosa, inata ili dišpeta krenule u akciju da pokažu svojim vršnjacima kako su i one interesantne mlađima.
Neke žene navode da se uz mlađe muškarce osjećaju pametnije, zbog životnog i profesionalnog iskustva. Osobno, nikada se nisam osjećala manje pametnom ili profesionalno indiferentnom u društvu starijeg muškarca. Smatram da sam jednako pametna, bila u društvu mlađeg ili starijeg muškarca.
Imala sam ja pitanje za mlade muškarce.

Što točno čini stariju ženu privlačnijom?

Odgovori su očekivani, ali u nekim trenucima sam imala osjećaj da oni traže, zamjenu za svoju majku, jer su vrlo nesigurni. Možda griješim, možda me osjećaj vara, ali zadržavam pravo izraziti svoje mišljenje.

Za kraj donosimo vam zanimljive odgovore mladih muškaraca:
Starije žene su za njih zabranjeno voće, a sve što je zabranjeno je i privlačnije. Starije žene su stabilnije od mlađih i to kod njih stvara osjećaj ugode. Iskusnije su u seksu i preuzimaju kontrolu, pa su puno više opušteni neko s mlađim partnericama. Mladi muškarci smatraju da su starije žene manje tražena „roba“ i da je konkurencija manja, jer mlađe žene mogu birati, a starije navodno ne. Atraktivne su im jer su manje površne od mlađih žena. Ono vrlo bitno, starije žene su financijski neovisne i ne moraju voditi brigu o njoj.

Naravno, nikada kao danas žene u petom i šestom desetljeću života nisu toliko vodile brigu o sebi, svom zdravlju, svom tijelu i naravno svom izgledu. Pa tko bi onda mogao odoljeti ženama koje su kao Monica Belluci, Jennifer Aniston, Ana Sasso, Elle Macpherson i mnoge druge, a i na ulicama naših gradova sve je više zgodnih žena baš u tim godinama.

Mila Hrastić

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.