Salmonela u hrani za pse

Salmonela u hrani za pse
D.H.

D.H.


Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda, smrznuta sirova hrana za pse, Kivo COMPLETE BEEF&DUCK (Kivo COMPLETE govedina i patka) 500g, LOT broja 19072504, datuma upotrijebiti do 25.7.2020. i proizvoda Kivo COMPLETE HORSE&RABBIT (Kivo COMPLETE konj i kunić) 500g, LOT broja 190202, datuma upotrijebiti do 20.08.2020., proizvođača KIVO PETFOOD BV, Nizozemska, zbog prisutnosti bakterije iz roda
Salmonella spp.

Proizvod je stavljen na tržište putem maloprodajnih trgovina:

• MAIR d.o.o., PE Pet Shop Šape, Gospodska ulica 6, Zagreb

• RED KELPIE J d.o.o., PE Pet Shop Moja ljubica, Ul. Lavoslava Ružičke 14, Zagreb

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 142/2011 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju zdravstvenih pravila za nusproizvode životinjskog podrijetla i od njih dobivene proizvode koji nisu namijenjeni prehrani ljudi i o provedbi Direktive Vijeća 97/78/EZ u pogledu određenih uzoraka i predmeta koji su oslobođeni veterinarskih pregleda na granici na temelju te Direktive.

sirova-hrana-za-pse.jpg

Podaci o proizvodu:

Proizvođač: KIVO PETFOOD BV, DE RUN 4304, 5503LN Veldhoven, Nizozemska

Veleprodaja: IRIS Mednarodna trgovina d.o.o., Cesta v Gorice 8, Ljubljana, Slovenija

Stavlja na tržište: – MAIR d.o.o., PE Pet Shop Šape, Gospodska ulica 6, Zagreb

– RED KELPIE J d.o.o., PE Pet Shop Moja ljubica, Ul. Lavoslava Ružičke 14, Zagreb

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.