ad
ad

SEVERINA NIJE LAGALA: U Centru za socijalnu skrb utvrđene nepravinosti

SEVERINA NIJE LAGALA: U Centru za socijalnu skrb utvrđene nepravinosti

Foto: 

Instagram / Sonja Dvornik

D.H.

D.H.

Propuste u radu priznao ministar Aladrović

Ministar rada i socijalne skrbi Josip Aladrović otkrio je kako je završen izvanredni upravni nadzor nad Centrima za socijalnu skrb i posebno skrbništvo, a nakon optužbi pjevačice Severine Vučković.

– Utvrdili smo određene nepravilnosti. Za Centar za socijalnu skrb Zagreb izrečena je 21 mjera, prema kojima moraju revidirati svoja postupanja, a za Centar za posebno skrbništvo 24 mjere. Nalazi su vrlo dubinski odradili sve ono što nije najusklađenije u samim Centrima – rekao je ministar dodavši kako su nalaze uputili ravnateljima Centara, ali i prema Općinskom državnom odvjetništvu.

– S obzirom na postupanje u navedenom predmetu, više od toga ne možemo komunicirati – rekao je.

Izvaredni upravni nadzor, podsjetimo, Ministarstvo je pokrenulo 17. rujna, a nakon intervjua Severine za portal H-Alter u kojem je iznijela teške optužbe na račun sustava socijalnog rada zbog svega što je doživjela u borbi za skrbništvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem, javljaju 24 sata.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.