ad
ad

Šibenska bolnica postaje nastavna baza riječkim studentima medicine

Šibenska bolnica postaje nastavna baza riječkim studentima medicine
D.H.

D.H.

-Potpisan ugovor o suradnji Opće bolnice Šibensko-kninske županije i Medicinskog fakulteta u Rijeci-

Zamjenik župana Šibensko-kninske županije Ognjen Vukmirović, nazočio je danas potpisivanju Ugovora o poslovnoj i stručnoj suradnji između Opće bolnice Šibensko-kninske županije i Medicinskog fakulteta u Rijeci.

U prostorijama Ravnateljstva Opće bolnice Šibensko-kninske županije, s dekanom Medicinskog fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Goranom Hauserom ugovor je potpisala ravnateljica šibenske bolnice Sanja Jakelić.

‘Potpisivanjem ovog ugovora Opća bolnica Šibensko-kninske županije postaje nastavna baza riječkog Medicinskog fakulteta s ciljem uspostave trajne suradnje u područjima organizacije i provođenja stručne prakse studenata Fakulteta, provođenja edukacije zdravstvenih radnika, povećanja integracije teorijske i praktične nastave, organiziranja simpozija, konferencija i seminara o temama od zajedničkog interesa te upoznavanja s najnovijim metodama u području dijagnostike i liječenja’, objasnila je ravnateljica Jakelić istaknuvši kako se izuzetno veseli budućoj suradnji.

Zadovoljstvo službenim početkom suradnje s ravnateljicom je podijelio i dekan riječkog Medicinskog fakulteta.

‘Uspostava trajne suradnje na području obrazovanja i usavršavanja studenata zdravstvene struke u obostranom je interesu. Naš Fakultet šibenskoj će Bolnici upućivati studente radi obavljanja stručne prakse, a Bolnica će im za to osigurati uvjete te imenovati mentora koji će pratiti i nadzirati njihovu stručnu praksu’, kazao je izv. prof. dr. sc. Goran Hauser.

Potpisivanju ugovora nazočila je i prodekanica za studije Sanitarno inženjerstvo i Medicinsko laboratorijska dijagnostika Medicinskog fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Sandra Pavičić Žeželj, kao i voditelj Odjela bolničke ljekarne i predavač na Medicinskom fakultetu u Rijeci doc. dr. sc. Marko Skelin te pomoćnica ravnateljice Opće bolnice Šibensko-kninske županije Snježana Jušić.

Boravak dekana Medicinskog fakulteta Rijeka i njegovih suradnika u OB Šibensko-kninske županije iskorišten je i za kratak posjet dijela liječnika bolnice koji su studirali na riječkom Medicinskom fakultetu.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.