Što pokloniti muškarcu za Valentinovo?

Što pokloniti muškarcu za Valentinovo?
D.H.

D.H.

Za nadolazeće Valentinovo ili Dan ljubavi, možete izraziti svoju ljubav prema dečku ili mužu lijepim darom.

Valentinovo svaki put ženama u vezi donosi problem – što odabrati za poklon, a da je poseban, usklađen s partnerovim ukusom i prilagođen budžetu.

Dar na Dan ljubavi trebao bi biti poseban i izuzetan. Na tržištu se najčešće nude pokloni za žene. Pronaći pravi dar za muškarce popriličan je izazov. U ovom članku, drage dame, pokušat ćemo vam pomoći kako kupiti savršen dar za muža ili dečka.

Kao prvo, morate razumjeti preference za poklon vešem partneru. Različiti ljudi strastveni su prema različitim stvarima. Neki vole tehnološke naprave, neki kreativne. Ukratko trebate odabrati poklon za svog partnera po njegovoj naklonosti.

Možete mu pokloniti nešto unikatno vezano uz njegove uspomene ili njegovu mladost. Svatko ima priču o nekom mjestu za koje ga vežu razne uspomene bilo da se radi o kafiću, klubu, parku ili gradu koji je posjetio. Pronađi to nešto iz njegove priče, naprimjer podmetač za čaše, pepeljaru, kuglu za biljar, sliku ili poster jer uvijek postoji nešto što će mu vratiti uspomene.

Nekoliko prijedloga koji će vam olakšati potragu:

-Bilo što vezano uz njegov omiljeni sportski klub, dres omiljenog igrača ili kluba.

-Elegantnu pljosku, bočicu u koju može nasuti svoje omiljeno piće i ponijeti ga kada ide van. Da bi ovaj poklon učinili posebnim ugravirajte posvetu, simbol ili nešto treće što će tu osobu podsjećati na vas.

-Džepni nož je nešto praktično i korisno, a opet zabavno. Postoje oni koji sadrže i druge dodatke poput pincete, otvarača za boce, škarice, turpije, pile i slične stvari koje uvijek mogu dobro doći.

-Karte za koncert ili utakmicu na koju ćete skupa otići.

-Panorama let avionom, skok s padobranom, tečaj ronjenja ili vikend za dvoje u romantičnom hotelu.

-Fitnes narukvica za muškarce, vrlo je trendi, pogotovo ako vaš partner brine o svom tijelu. Zato bi narukvica mogla biti sjajan izbor. Svaka žena želi da joj partner bude u formi i zdrav.

Ako vaš partner voli imati bradu, možete mu darovati komplet za uređenje brade. Uobičajeno, komplet za njegu brade treba uključivati ulje za bradu, pjenu, uređaj za pranje i rezanje. Postoje razne marke koje nude savršene komplete za njegu brade za muškarce.

Klasika i praktičnost su uvijek na cijeni, novčanik bi mogao biti dobar izbor. Kožni novčanik svaki čovjek voli imati.

Nadam se da sam vam barem malo olakšala.  Imajte na umu, materijalne stvari nisu najvažnije, ali je ipak lijepo iznenaditi voljenu osobu pravim darom. I za kraj, ako vaš partner ima baš sve i stvarno ne znate što mu pokloniti kupite mu knjigu sa svojim horoskopskim znakom neka se dobro informira s kim je u vezi.

Eleonora Mandić

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.