VELIČINA NI(JE) BITNA: Idealna veličina penisa

VELIČINA NI(JE) BITNA: Idealna veličina penisa

Foto: 

Arek Socha from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Postoji razlika između onoga što muškarci vjeruju da je idealna veličina penisa i onoga što žene smatraju da je idealno

Istraživanja su pokazala da ženama veličina muškog penisa zapravo i nije bitna. U istraživanju je sudjelovalo 75 žena. Koliko su bile iskrene ne znamo, ali sudeći prema prodaji seksualnih igrački i vibratora, pokazalo se da se ipak bolje prodaju veći vibratori od onih standardne veličine.

Naime, pokazalo se da žene preferiraju penis nešto duži od 15 centimetara i 12,7 centimetara obujma u erekciji, ali…
Istraživanje je pokazala da žene preferiraju veći penis za povremene veze, a manje veličine penisa za duge veze.

Zaključak je da žene vole penise samo malo veće od prosjeka.

Kolika je prosječna veličina penisa?

Prosječan penis koji nije u erekciji dugačak je 9,16 cm, a u erekciji 13,12 cm, odgovarajuće mjere obujma su 9,31 cm za mlohave penise i 11,66 cm za uspravne, prema istraživanju koje je obuhvatilo mjerenje penisa kod 15 521 muškarca iz cijelog svijeta.

Jesu li centimetri bitni među plahtama?

Veličina nije bitna samo do susreta s muškarcem respektabilnih centimetara. Tada će svaka žena shvatiti da su svi tehničari u njenom životu bili samo nebitna predigra i da je seks s muškarcem odgovarajućih proporcija neusporedivo bolji. Naravno isti taj muškarac ipak mora poznavati anatomiju žene, ali imati i zavidnu tehniku. Nakon njega svaki drugi muškarac će biti samo i jedino obični tehničar.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.