VIDEO Seksualno nasilje nad djecom

VIDEO Seksualno nasilje nad djecom

Foto: 

Screenshot

D.H.

D.H.

 Uradak vršnjačkih edukatora i edukatorica OŠ Kantrida iz Rijeke

Objavljen je video, kojemu je cilj osvjestiti učenike/ce o seksualnom nasilju, izradili su vršnjački edukatori i edukatorice OŠ Kantrida.

Video je sastavni dio projekta „Seksualno nasilje – edukacijski i preventivni program 2 – Junior (SNEP 2 – Junior)“ (engl. Sexual Violence – Educational and Prevention Program 2 – Junior (SVEP 2 – Junior)) No. 101005462 financiran je od strane Europske unije u okviru Programa o pravima, jednakosti i građanstvu (2014. – 2020.), REC-AG-2020/REC-RDAP-GBV-AG-2020. Nositeljica projekta je Ženska soba, a partneri na projektu su Pravobraniteljica za djecu Republike Hrvatske, CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja, OŠ ”Kantrida” Rijeka, OŠ Bedekovčina, OŠ ”Slava Raškaj” Ozalj, OŠ ”Antun Mihanović” Slavonski Brod, OŠ Veruda Pula, OŠ Matka Laginje Zagreb, Rape Crisis Network Ireland i Change Attitude (Švedska). Projekt je sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grada Zagreba. Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Ženske sobe i ne odražavaju nužno stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Pogledajte.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.