Zašto neki muškarci ostave ženu nakon prvog seksa

Zašto neki muškarci ostave ženu nakon prvog seksa
Anja Prajninger

Anja Prajninger

“Trenutak u kojem muškarac i žena postanu seksualno intimni je trenutak kada se neke stvari iskristaliziraju. Neke veze nakon toga potraju, ali neke su osuđene na propast jer partneri shvate da jednostavno nisu jedno za drugo.”

Žene su se već umorile od muškaraca koji nakon seksa zbrišu kao da se uključio alarm za jutarnje ustajanje za posao.

Svijet muškaraca je svijet natjecanja. U osnovi, mužjaci se natječu s drugim mužjacima ne bi li osvojili najpoželjniju ženku. Mužjak inicira, a ženka odlučuje kojeg mužjaka će prihvatiti. Istina, u modernim vremenima ove uloge nisu toliko krute kao što su prije bile, ali većim dijelom – bili mi ljudi ili lavovi, pružamo se i trudimo, nadajući se da je to dovoljno kako bismo osvojili ženu s kojom ćemo provesti vrijeme pod plahtama.

Nažalost, ima muškaraca i muškaraca, ima onih koji bi napravili sve da dođu do žene koja im je zapela za oko i odvedu je u krevet. Ali, nakon strastvenog valjanja pod plahtama izgube interes jer im više nije izazov. Dobili su što su željeli i idu dalje. To se nije dogodilo zato što ste vi, drage dame, bile loše u krevetu ili nešto nije uredu s vama, već ste, kratko rečeno, naišli na vrlo površnog muškarca. Na muškarca koji skuplja recke i time si podiže samopouzdanje da je velika muškarčina.

Drage dame, nemojte se zbog takvih muškaraca osjećati loše i iskorišteno, on je taj koji je iskompleksirani mali miš koji  time podiže samopouzdanje, a ustvari je jadan i nebitan i takav će ostati cijeli život. Budite sretne da ste ga se riješile nakon prvog i jedinog seksa.

Ima muškaraca koji nakon upoznavanja i kratkog druženja s vama misli da je zaljubljen i da mu se sviđate, da vas je dobro upoznao. Ipak, dogodi se da nakon seksa dobije osjećaj kao da je sa strancem, da vas zapravo ne poznaje. Takvi muškarci brkaju strast i požudu sa zaljubljenošću. I takvog muškarca bolje je izgubiti nego pronaći!

Ponekad muškarac i žena budu jedno drugom vrlo privlačni, razgovaraju o svemu, imaju slične interese. Međutim, kada dođe do seksa shvate da među njima nema seksualne privlačnosti, odnosno da im je seks osrednji. S takvim muškarcem uvijek možete ostati na prijateljskoj razini. Naravno, ukoliko su obje strane za to zainteresirane. Jedan loš seks ne mora pokvariti vaše prijateljstvo.

Muškarci ponekad znaju pobjeći jer se prepadnu svojih osjećaja. Žena se zaljubi u njih nakon prvog seksa, sve skupa postane preozbiljno, a oni nisu spremni za ozbiljnu vezu pa radije pobjegnu. Ne trebate žaliti za njima, najčešće oni na kraju žale za vama i neiskorištenom prilikom koju su imali. Nije neka utjeha, ali…

Trenutak u kojem muškarac i žena postanu seksualno intimni je trenutak kada se neke stvari iskristaliziraju. Neke veze nakon toga potraju, ali neke su osuđene na propast jer partneri shvate da jednostavno nisu jedno za drugo.

Drage dame, spavajte s nekim kada vi to želite i kada vi osjećate ugodu i ne osjećajte se krivima što je zbrisao nakon prvog seksa, samo zato što ste prebrzo pristali na njega. Bez obzira izlazili s njim nekoliko dana ili nekoliko mjeseci krajnji rezultat bi bio isti.

A na kraju, kako bih ja rekla, sve u životu ima rok trajanja, pa i muškarci!

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.