Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal doktorehitno.hr. Korištenje usluga i sadržaja na ovom portalu podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Korištenjem bilo kojeg dijela portala te svih njegovih dijelova i internetskih stranica tvrtke korisnici potvrđuju da su upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

doktorehitno.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Uvjeti prenošenja

Drugi portali i internetske stranice smiju prenijeti dijelove pojedinih članaka isključivo kao vijest od najviše 600 znakova uz obvezu navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti link na originalni tekst na doktorehitno.hr, u obliku izvornog imena članka koje je ujedno i link na članak. U slučaju da članak ima manje od 600 znakova, dozvoljeno je prenošenje do polovine članka.

Pravo na izmjene

doktorehitno.hr zadržava pravo promjene ili uklanjanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

Poveznice

Portal se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Posjetitelji portala sve sadržaje koriste na vlastitu odgovornost i doktorehitno.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Portal doktorehitno.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Obveze korisnika

Korisnicima portala strogo je zabranjeno: – objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće zakone – lažno predstavljanje – objavljivanje, slanje i razmjena lažnih informacija

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.