Dežurni pedijatri se vratili u ambulantu Mertojak

Dežurni pedijatri se vratili u ambulantu Mertojak

Foto: 

CDC / Unsplash

D.H.

D.H.

Subotom od 15 do 20 sati te nedjeljom, praznikom i blagdanom od 8 do 20 sati

Dežurna pedijatrijska služba s Dječjeg dispanzera, na Trgu hrvatske bratske zajednice 4, prebačena je u ambulantu Mertojak, Doverska 2. i to s 21. siječnja 2023. godine, odnosno vikendom koji je iza nas.

– Radi korone i nedostatka prostora, Dom zdravlja je silom prilika bio prisiljen izmjestiti posebna dežurstva sa te lokacije. S obzirom da sada nije više takva potreba za prostorom (za COVID ambulantom) sva posebna dežurstva se vraćaju na svoje originalne lokacije – kazao je Marko Rađa ravnatelja Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije,a prenosi Dalmacija danas.

Posebno dežurstvo provodi se subotom od 15 do 20 sati te nedjeljom, praznikom i blagdanom od 8 do 20 sati. Kontakt osoba za dežurstvo je medicinska sestra Sandra Lučić Čović (099 255 7334), kojoj se možete javiti i putem emaila sandra.lucic@dz-sdz.hr.

Raspored dežurstva za 2023. godinu možete pogledati OVDJE.

Ako vas zaboli zub, i dalje će raditi ambulanta dentalne medicine u Vukovarskoj 8, Split, ulaz sa istočne strane zgrade (telefon 021 460 977). Posebno dežurstvo provodi se subotom od 15 do 20 sati te nedjeljom, praznikom i blagdanom od 8 do 20 sati. Kontakt za sva dežurstva je medicinska sestra Lučić Čović.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.