Domaća farmaceutska tvrtka traži nove radnike

Domaća farmaceutska tvrtka traži nove radnike

Foto: 

Pliva

D.H.

D.H.

Prosječna plaća tamo je čak 2.900 eura

Najveća farmaceutska tvrtka u Hrvatskoj traži više radnika za rad u proizvodnji. Ovaj put traže pet rukovatelja ili rukovateljica strojeva u pogonu. Može i s osnovnom školom, radno iskustvo nije potrebno, a traži se znanje engleskog jezika, piše portal Danica.

U opisu posla navodi se rukovanje strojevima za oblikovanje, filtriranje, fermentiranje, zagrijavanje, miješanje, usitnjavanje, punjenje i hermetičko zatvaranje materijala koji se upotrebljavaju u proizvodnji farmaceutskih proizvoda. Radi se u tri smjene, vikendom i praznikom. Pliva isplaćuje dodatke na plaću sukladno Zakonu o radu.

Nude početnu plaću od 895 eura bruto mjesečno, što je oko 700 eura neto.

Inače, Pliva ima oko 2600 radnika, a prosječna neto plaća po zaposleniku iznosila je u 2023. godini čak 2.900 eura, što je čak 68 posto više nego predlani, piše portal Danica.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.