Donosimo popis 6.400 mjesta na kojima se u Hrvatskoj možete testirati

Donosimo popis 6.400 mjesta na kojima se u Hrvatskoj možete testirati

Foto: 

Webandi / Pixabay

D.H.

D.H.

Od utorka će mnogima trebati covid-potvrda ili negativan test

Bez covid potvrde ili negativnog testa na covid od utorka ni jedan zaposlenik u državnim i javnim službama neće moći doći na posao. Potvrde moraju imati i njihove stranke.

Budući da su se, otkako je ova nova mjera najavljena, mnogi cijepili tek prvom dozom cjepiva, za obavljanje razno-raznih administrativnih poslovan, do primitka druge doze, nakon koje mogu dobiti covid-potvrdu, morat će se testirati.

Testiranje će biti potrebno dva puta tjedno. Trošak zaposlenicima u državnim i javnim ustanovama plaćat će država, dok će građani – stranke, svoje testove morati samo plaćati.

Kako bi se testiranje odvijalo što brže, Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo podatke od 6400 punktova u Hrvatskoj na kojima se možete testirati.

Popis možete pronaći OVDJE.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.