Dr. Biloglav nije htio dati očitovanje u svezi sudjelovanja na prosvjedima protiv covid mjera

Dr. Biloglav nije htio dati očitovanje u svezi sudjelovanja na prosvjedima protiv covid mjera

Foto: 

Screenshot

D.H.

D.H.

Prijeti mu oduzimanje liječničke licence

Očitovanje dr. Damira Biloglava pred Časnim sudom Hrvatske liječničke komore odgođeno je za mjesec dana, javlja Večernji list.

Dr. Biloglav je, naime, tražio da saslušanju prisustvuje i njegov odvjetnik koji nije bio pozvan, zbog čega je Biloglav tražio odgodu. Drugi je zahtjev išao od Hrvatske udruge zviždača, koja je tražila da ovo saslušanje bude otvoreno za javnost, no to je odbijeno.

Dr. Biloglav, obiteljski lliječnik iz Zadra, optužen je zbog kršenja Etičkog kodeksa Lječničke komore i narušavanja ugleda liječničke profesije.

Pod jednakom je otpužbom i dr. Alma Demirović, patologinja iz KBC Sestre milosdnice, a oboma se na teret stavljaju istupi u prosvjedima protiv epidemioloških mjera. Prijeti im oduzimanje liječničke licencije na tri mjeseca.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.