EVO KOJA SU TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NAJNEUREDNIJA

EVO KOJA SU TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NAJNEUREDNIJA

Foto: 

Alexa from Pixabay

Mila Hrastić

Mila Hrastić

Kaos u okolini normalan

Kreativni nered svojstven je većini nas, no super je što se u njemu uvijek možemo snaći i točno znamo gdje je što, iako se na prvi pogled ne čini tako.

Naravno, kada je riječ o neurednosti i aljkavosti, ne govorimo o prljavštini, već jednostavno o tome da sterilan prostor i abecedni raspored knjiga nisu osnova. Ipak, postoje tri horoskopska znaka za koje je kaos u okolini normalan, a evo i koji su:

Darkmoon_Art / Pixabay

Strijelac

Strijelci ne vole kada je sve tip-top i savršeno i preziru sterilnost svoje okoline. Stoga ne čudi da im je kreativni nered stalno prisutan, bez obzira radi li se o njihovom domu ili uredskom stolu. Strijelac najčešće ne može locirati svoje ključeve, daljinski, a telefon može završiti negdje gdje ne biste očekivali.

Darkmoon_Art / Pixabay

Ribe

Ribe vole udobnost i udobnost, a kada je sve savršeno posloženo, jednostavno se ne mogu opustiti kako bi trebale. Čišćenje im nije mrsko, ali sređivanje i pospremanje je druga priča, jer sve stvari će im ionako kad-tad zatrebati, a onda jednostavno ne shvaćaju zašto ih stavljati na policu, ako mogu biti u pravu na dohvat ruke. O fotelji koja se pretvara u brdo robe da i ne govorimo…

Darkmoon_Art / Pixabay

Vodenjak

Vodenjaci uvijek rade nekoliko stvari paralelno, koje ostavljaju nedovršene jer počinju raditi – nove stvari. I tako stalno u krug. I taman kad spreme odjeću za peglanje, dobije inspiraciju da napišu pjesmicu, u tom trenutku polete na papir i olovku, a rublje ostane pola na kauču, pola u košari. Dok završe s jelom, žure se zaliti cvijeće na koje su zaboravili, a tanjuri ostaju na stolu i tako u krug.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.