FOTO Anovi i No7 by Sime Kovacevic – haljine i kupči kostimi

FOTO Anovi i No7 by Sime Kovacevic – haljine i kupči kostimi
D.H.

D.H.

“Sound and Fashion by Mistral beach club”

Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je sinergija mode i glazbe. Riječ je o mističnom spoju splitskih modnih brendova: Anovi i No7 by Šime Kovačevića, poznatog DJ Ivana Mastermixa jednog od sinonima hrvatske house i underground scene, CROwd Control umjetnika te splitskih salsa plesača, a sve pod palicom Lene Alfirević event & marketing menadžericom koja za sobom nosi svjetska iskustva u filmskoj i modnoj industriji.

“Nakon mog povratka u Hrvatsku, Šime i Ivona bili su moji gosti na Mistral Beach club eventu „Beat the heat“ gdje se rodila ideja da napravimo nešto zajedničko i tako je nastao „SOUND & FASHION by Mistral“, atraktivni spoj dvije umjetnosti glazbe i mode. Biti u poziciji event&marketing menadžera za Radisson Blu, ovo je divan projekt i izazov za mene rođenu Splićanku, koja s ovim želi donijeti evente svjetske razine u rodni grad“, ispričala je Lena.

Modna dizajnerica Ivona Glavaš u svom prepoznatljivom romantičnom i izuzetno ženstvenom stilu predstavila je kupaće kostime i haljine pastelnih tonova koji naglašavaju žensku siluetu, dok je poznato tv lice i modni dizajner Šime Kovačević predstavio svoju prvu kolekciju kupaćih kostima koji odišu proljećem, a ujedno u sebi nose doba zlatnog Hollywooda, od boja do uzoraka kojom je želio poslati poruku kako je život prekratak da bi nosili dosadnu odjeću. Za šminku modela bila je zaslužna talijanska škola mode i dizajna Callegari.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.