FOTO Božić na Klinici za dječje bolesti KBC-a Split

FOTO Božić na Klinici za dječje bolesti KBC-a Split
D.H.

D.H.

‘Zahvalni smo svim donatorima što su razveselili djecu i uljepšali im ove bolničke blagdanske dane’

Božićno vrijeme provodimo u krugu obitelji, no neki među nama nisu te sreće već blagdane povode u bolnici. To je posebno teško malenim pacijentima na Klinici za dječje bolesti KBC-a Split, no zahvaljujući ljudima dobrog srca i predanom radu medicinskog osoblja Božić im je protekao u veselju.

Brojni sugrađani, studenti, branitelji, predstavnici udruga, javnih i društvenih ustanova, župa, škola, tvrtki te plesne, glazbene i kazališne skupine pohodili su Kliniku i darivali: materijali za likovne aktivnosti i modeliranje za potrebe bolničkog vrtića – igraonice, slatke poklon pakete, igračke, električni autić, bodije za dojenčad, televizor, digitalni tlakomjer, šest laringoskopa, neonatalni respirator te novčana sredstva za opremanje Klinike. Također, organizirana je i predstava za djecu te božićni koncert.

Svaki posjet i dar razveselio je hospitaliziranu djecu, ali i njihove roditelje i medicinsko osoblje. ‘Djeca su okitila božićnu jelku ukrasima koje su sami napravili uz pomoć naših kliničkih odgajateljica, a zahvaljujući ljudima plemenitog srca pod jelkom se ove godine našlo puno darova. Pjesma i veselje uz dječji smijeh i graju odjekivali su hodnicima Klinike. Čak su i naši najteži bolesnici u Zavodu za hematologiju i onkologiju i u Zavodu za intenzivnu pedijatriju osjetili tračak sreće. Zahvalni smo svim donatorima što su razveselili djecu i uljepšali im ove bolničke blagdanske dane’, poručila je predstojnica Klinike za dječje bolesti doc. dr. sc. prim. Branka Polić, dr. med.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.