Generacija Z-dravo: Panel rasprava o mladima i životnom stilu

Generacija Z-dravo: Panel rasprava o mladima i životnom stilu
D.H.

D.H.

Na Filozofskom fakultetu u Splitu

 

U sklopu Centra za transdisciplinarna istraživanja i promicanje kulture zdravlja Filozofskog fakulteta u Splitu, zakazana je intrigantna panel rasprava pod nazivom ‘Generacija Z-dravo: Razgovor o mladima i životnom stilu’. Ova značajna rasprava okupit će mlade iz različitih područja kako bi dublje istražili teme koje su bitne za zdravlje i dobrobit mladih generacija.

Panel rasprava, zakazana za ponedjeljak, 29. travnja u 13 sati, bit će mjesto gdje će se spajati znanje i iskustvo nutricionistice Tee Vučković, sociologinje Ivane Vladušić, apsolventice kineziologije Marinele Bekavac, psihologinje Ade Langauer te doktora medicine Marina Petričevića. Svi panelisti donose jedinstvene perspektive iz svojih struka kako bi rasvijetlili različite aspekte života mladih. Moderatorica rasprave će biti Ivana Perić, studentica sociologije na Filozofskom fakultetu u Splitu.

Nutricionistica Tea Vučković donosi svoje znanje o pravilnoj prehrani i važnosti nutritivnih navika u mladosti. Sociologinja Ivana Vladušić istražuje društvene dinamike i utjecaje na životne stilove mladih, dok se apsolventica kineziologije Marinela Bekavac fokusira na tjelesnu aktivnost i važnost redovitog vježbanja za zdravlje. Psihologinja Ada Langauer će analizirati mentalno zdravlje mladih i utjecaj stresa te društvenih pritisaka na njihovo blagostanje, dok će doktor medicine Marin Petričević donijeti medicinski pogled na zdravlje mladih i preventivne mjere koje se mogu poduzeti.

‘Generacija Z-dravo’ bit će prilika za otvorenu raspravu o izazovima s kojima se mladi suočavaju te kako ih nadmašiti kroz promicanje zdravih životnih stilova. Očekuje se dinamična razmjena mišljenja i ideja koje će potaknuti daljnje istraživanje i akciju na polju mladog zdravlja.

Panel rasprava ‘Generacija Z-dravo: Razgovor o mladima i životnom stilu’ održat će se u prostorijama Filozofskog fakulteta u Splitu, 29. travnja s početkom u 13 sati. 

‘Ulaz je besplatan za sve sudionike, stoga pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovoj inspirativnoj raspravi te doprinesu stvaranju boljeg razumijevanja i poticanju zdravijih životnih stilova među mladima. Važno je istaknuti da su i sami studenti aktivno sudjelovali u kreiranju tema o kojima ćemo razgovarati. Sudjelovanje je otvoreno za sve, bez obzira na dob ili iskustvo, jer je razmjena ideja i iskustava ključna za izgradnju zdravijeg društva’, rekla je Ivana Vladušić, tajnica Centra.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.