HITNJACI U AKCIJI Prijedlogom zakona vraća se skraćeni radni staž

HITNJACI U AKCIJI Prijedlogom zakona vraća se skraćeni radni staž

Foto: 

HITNA uživo 194

D.H.

D.H.

Vladi će predati sve potrebne dokumente

‘Na zadjem sastanku sredinom lipnja, nakon što je pravna služba Ministarstva zdravstva pregledala naš prijedlog Zakona o Hitnoj medicinskoj službi, zaključeno je kako trebamo još prikupiti neke analitičke podataka koji su potrebni te dokumentaciju predati do 15. 9.2022. kada će se naš zahtjev predati Vladi RH na odobrenje.
Ovim putem obavještavamo sve koji stoje iza nas da je naši tim predvođen Svetlanom Brenko, Franom Naranđom i Natkom Kulenovićem ispoštovao dogovoreni rok te je sva potrebna dokumentacija na vrijeme dostavljena pravnoj službi Ministarstva zdravstva’, poručuju hitnjaci putem svoje Facebook stranice Hitna 194.

Sljedeći korak formiranje je radne skupina pri Ministarstvu zdravstva u kojoj će biti predstavnici Udruge Hitna uživo 194, koja će zajedno s pravnom službom i ostalim zainteresiranim stranama izraditi završni prijedlog zakona o HMS kojim će se između ostaloga vratiti pravo na skraćeni radni vijek djelatnicima ZZHM u Republici Hrvatskoj!
O svim daljnjim koracima biti ćete obaviješteni kao i do sada! Link za uvid u cijeli dokument nalazi se u komentaru ispod objave!

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.