Kompletirano novo vodstvo zadarske Hitne, smijenjeni ravnatelj među čelnicima

Kompletirano novo vodstvo zadarske Hitne, smijenjeni ravnatelj među čelnicima

Foto: 

Hitna uživo 194 / Facebook

D.H.

D.H.

Erlić je zatečen kako s koronavirusom vozi automobil gradom

Nakon smjene ravnatelja Ivice Erlića kompletirano je novo vodstvo Zavoda za hitnu za medicinu Zadarske županije, a među čelnicima je ponovno on, piše 057 Info.

Sada u ulozi pomoćnika ravnateljice za financijsko poslovanje, radnom mjestu koje je predviđeno sistematizacijom, ali dosad nije bilo popunjeno.

– Ugovorom mu je definirano raspoređivanje na drugo radno mjesto sukladno stručnoj spremi (diplomirani ekonomist op.a.). Jedino je to radno mjesto bilo slobodno – rekla je nova ravnateljica Ivana Šimić koja je zadarsku Hitnu preuzela nakon smjene Erlića usred skandala s vožnjom tijekom izrečene mjere izolacije zbog zaraze koronavirusom. U slučaju da je tada podnio ostavku, na što ga se pozivalo, Erliću ne bi bila osigurana nova visoka funkcija u Zavodu.

Za njim su, podsjetimo, sa svojih tadašnjih pozicija otišli i njegovi bliski suradnici, zamjenik dr. Mladen Oluić i glavni tehničar Antun Čačić. Odlukom nove ravnateljice, njezin zamjenik postao je Mario Zrilić, dok je Ive Miletić novi glavni tehničar zadarske Hitne.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.