KORONA DIVLJA Ponovno se mobilizira Civilna zaštita

KORONA DIVLJA Ponovno se mobilizira Civilna zaštita

Foto: 

Facebook

D.H.

D.H.

Srušeni su crni rekordi, provođenje mjera strože će se pratiti

Danas je Hrvatskoj zabilježeno 6310 novih slučajeva zaraze covidom, što je najviše od početka epidemije. Preminula je 31 osoba, a broj pozitivnih testova ponegdje je veći od polovine.

Šef Nacionalnog stožera civilne zaštite, ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade, Davor Božinović najavio je kako se razmatraju nove mjere.

Liječnici upozoravaju kako bi stvari mogle izmaknuti kontroli što bi moglo rezultirati time da se jednostavno neće moći pružiti pomoć svima kojima će biti potrebna. Poziva se na cijepljenje, iako mnogi strahuju da je, s obzirom na epidemiološku sliku, to sada gotovo uzaludno.

U međuvremenu, na razinama gradova već je započela mobilizacija Civilne zaštite.

Kako Doktore, hitno! doznaje, kontrolirat će se nošenje maski u zatvorenim prostorima. Obilazit će se autobusna stajališta, autobusi, tržnice i ribarnice.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.