MILNA Odmorište Bobovišća dobilo masline uz stazu u obliku srca

MILNA Odmorište Bobovišća dobilo masline uz stazu u obliku srca

Foto: 

Facebook

D.H.

D.H.

Atrakcija za zaljubljene

Kako je uređen okoliš važan za ljudsko zdravlje, nije tajna. To znaju i u Milni na otoku Braču, gdje su za svoje građane, ali i turiste na poseban način uredili odmorište Bobovišća, na cesti Milna – Supetar. Na odmorištu su zasađene masline.

‘Uz masline i oleandre te uređene staze ka srcu iza kojega je neodoljiv pogled na naše Bobovišća na moru, sve češće se viđaju ovakve romantične slike zaljubljenih.
Zahvaljujem se tvrki SvPetrvs hoteli d.d. koja je građanima i posjetiteljima Općine Milna donirala i posadila masline i čiji djelatnici su dali veliki trud u uređenju odmorišta. Također, zahvaljujem se našim vatrogascima koji svakodnevno i unatoč vrućinama zalijevaju masline’, poručuje načelnik Milne, Frane Lozić.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.