NATJEČAJ ZADARSKE BOLNICE Prima se 48 zaposlenika i sedam specijalizanata

NATJEČAJ ZADARSKE BOLNICE Prima se 48 zaposlenika i sedam specijalizanata

Foto: 

Mspark0 / Pixabay

D.H.

D.H.

Rok za prijavu je osam dana

Ravnatelj Opće bolnice Zadar Željko Čulina raspisao je natječaj kojim se za prijem na određeno ili neodređeno vrijeme prima čak 48 zaposlenika, što je zasigurno rekordan broj u nekoliko posljednjih godina.

Istovremeno, raspisan je i natječaj za sedam specijalizanata, dvoje iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine te po jedan za onkologiju i radioterapiju, otorinoloingologiju, pedijatriju (neonatologiju), urologiju i vaskularnu kirurgiju.

U natječaju za zasnivanje radnih mjesta primaju se samo dvojica liječnika, i to na određeno vrijeme, za potrebe objedinjenog hitnog bolničkog prijama. Rekordan je zato broj medicinskih sestara i njegovatelja koja bolnica namjerava primiti – 14 medicinskih sestara ili tehničara (od toga četiri na neodređeno) te 15 njegovatelja/ica. Za posao njegovatelja dovoljna je završena osnovna škola, ali i program osposobljavanja.

Od medicinskog kadra traže se po jedan prvostupnik sestrinstva, radiološke tehnologije i fizioterapije te primalja. Od tehničkog osoblja traže se kuhar, administrativni referent, tehničar za obradu infektivnog otpada, distributer, dvije spremačice te sedam pomoćnih radnika.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, javlja 057info.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.