Od 1. rujna Prometova ‘šezdesetka’ opet vozi putnike iz Dugog Rata

Od 1. rujna Prometova ‘šezdesetka’ opet vozi putnike iz Dugog Rata

Foto: 

Promet Split / Ilustracija

D.H.

D.H.

Prijevoz je bio ukinut 2019. godine

Načelnik Dugog Rata, Tonči Bauk izvjestio je kako će Promet d.o.o. od 1. rujna obavljati prijevoz putnika na području općine. Riječ je o liniji broj 60.

‘Radi osiguranja kontinuiteta i održivosti javnog linijskog prijevoza, te ostvarivanja potrebe za javnim prijevozom putnika u cestovnom prometu posebno imajući u vidu početak školske godine za učenike i akademske godine za studente, općinski načelnik je temeljem prethodne suglasnosti Općinskog vijeća potpisao Ugovor o obavljanju uslužne komunalne djelatnosti ‘Komunalni linijski prijevoz putnika na području Općine Dugi Rat’, te Ugovor o pružanju komunalne usluge i o nadoknadi troškova prijevoza putnika u javnom prometu za razdoblje od 01.09. – 31.12.2022. godine s Promet d.o.o.’, priopćio je načelnik.

Podsjetimo, Prometovi autobusi od kolovoza 2019. godine ne prevoze putnike iz Dugog Rata.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.