Opća bolnica Zadar zapošljava 11 djelatnika, najtraženiji kuhari

Opća bolnica Zadar zapošljava 11 djelatnika, najtraženiji kuhari

Foto: 

StockSnap from Pixabay

D.H.

D.H.

Otvorena su i mjesta za dvije medicinske sestre na neodređeno

Novim natječajem, kojeg je raspisao ravnatelj dr. Željko Čulina, Opća bolnica Zadar zapošljava ukupno 11 djelatnika, piše 057 Info.

Najtraženiji su kuhari koji u privatnom sektoru mogu imati puno veća primanja nego u javnom, stoga ne čudi da na posljednjem natječaju bolnice nije bilo interesa za taj posao. Bolnica trojici njih nudi posao za stalno, a na neodređeno se zapošljava i pomoćni radnik u kuhinji.

Osim u kuhinji deficit je već dugo vidljiv i među medicinskim sestrama, zbog čega je ove godine upisan još jedan razred u Medicinsku školu Ante Kuzmanića. Bolnica je trenutno u potrazi za dvije medicinske sestre, koje bi radile na neodređeno baš kao i traženi prvostupnik radiološke tehnologije, dok se jedno oglašeno mjesto prvostupnika sestrinstva odnosi na rad na određeno vrijeme.

Bolnica je ponovno oglasila i mjesta čistača kruga na neodređeno vrijeme i kućnog majstora – mehaničara na određeno vrijeme, nakon što je prijašnji natječaj za ta mjesta poništen. Veći interes očekuje se za mjesto administrativnog referenta koji bi bio zaposlen na određeno vrijeme.

Prijave se podnose u roku od 8 dana, računajući od 9. studenoga, na adresu bolnice u Ulici Bože Peričića.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.