Ortoped dr. Vuleta započinje s povremenim radom u Hvaru

Ortoped dr. Vuleta započinje s povremenim radom u Hvaru

Foto: 

Bruno from Pixabay

D.H.

D.H.

Dolazit će jednom tjedno

U hvarskoj ispostavi Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije danas s radom započinje ortoped dr. Radivoje Vuleta. U jednom dolasku tjedno, srijedom, pregledavat će po dvadesetak pacijenata kojima je liječnik obiteljske medicine prethodno izdao uputnicu i koji su na osnovu toga dobili termin pregleda.

Rezultat je to suradnje Zaklade Vera i dr. Matko Miličić-Maleško, koja financijski potpomaže ovaj projekt te ravnateljstva Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije koje je ishodilo sve potrebne dozvole Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Ministarstva zdravstva kako bi se i u Hvaru osnovala ortopedska ambulanta.

Dr. Vuleta je do kraja 2023. godine radio u ortopedskoj ambulanti Doma zdravlja Dr. Ante Franulović Vela Luka, a od početka ove godine je u mirovini. Iako živi u Blatu, on će srijedom putovati s otoka Korčule do Hvara kako bi stanovnicima ovog otoka pomogao svojim znanjem i 40-godišnjim iskustvom na području ortopedije i traumatologije.

Nakon dr. Mirka Luketina, nefrologa koji je prošli mjesec započeo s dolascima u hvarsku ispostavu Doma zdravlja, ovo je drugi specijalist koji započinje s povremenim radom u Hvaru zahvaljujući suradnji Zaklade Vera i dr. Matko Miličić-Maleško i Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.