Par puževima ‘začinio’ vezu, pa njemu zapeli u anusu

Par puževima ‘začinio’ vezu, pa njemu zapeli u anusu

Foto: 

Ralph from Pixabay

D.H.

D.H.

Završio je na Hitnoj

Tri malena puža ‘sudjelovala’ su u sado-mazo igricama jednog ljubavnog para u Zagrebu. Naime, strasti pod plahtama su dodatno odlučili ‘začiniti’ pa je djevojka u anus svog partnera gurala jednog po jednog živog puža s kućicama, a onda su – zapeli.

Sve dokazuje i nalaz iz hitnog prijema KBC-a Sestre Milosrdnice koji kruži društvenim mrežama, gdje su se uputili nakon što ih nisu uspjeli izvaditi, pišu 24 sata.

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih ‘evakuirati’, no spašavanje puževa iz anusa mu nije uspjevalo. Pokušali su i druge tehnike, poput pražnjenja crijeva.

No, nije ovo bio jedini bizarni detalj njihove seks igre. Kako se navodi u nalazu, muškarac se žalio i na pečenje uretre, jer mu je partnerica gurala kapaljku u uretru. Zbog svega je zatražen i pregled urologa.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.