Postanite dio Rodine autosjedaličarske ekipe

Postanite dio Rodine autosjedaličarske ekipe

Foto: 

PublicDomainPictures from Pixabay

D.H.

D.H.

Edukacija je besplatna

Postanite dio Rodine autosjedaličarske ekipe, steknite znanja i vještine u savjetovanju roditelja i budite dio male, ali moćne skupine koja igra ključnu ulogu u zaštiti mališana na hrvatskim cestama.

Edukacija je besplatna, a teorijski dio održat će Rodine edukatorice na Zoom susretu u subotu i nedjelju 13. i 14. travnja 2024.. Praktični dio edukacije polaznici i polaznice će imati prilike proći na pregledu autosjedalica u većim gradovima bližima njihovom mjestu stanovanja.

Napominjemo da ova edukacija nije namijenjena prodavačima i prodavačicama baby opreme.

Prijaviti se možete pomoću obrasca najkasnije do 9. travnja ili do popunjenja mjesta, uz pomoć obrasca dostupnog na internetskoj stranici www.roda.hr, Facebook stranici Roda – sigurno u prometu ili slanjem životopisa i motivacijskog pisma na e-mail adresu autosjedalice@roda.hr.

Rodine aktivnosti u području sigurnosti djece kao putnika ovise isključivo o aktivnom doprinosu pojedinaca kao što ste vi!

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.