Potpuni lijek protiv raka dolazi iz Izraela!

D.H.

D.H.

Lijek protiv raka- čudo iz Izraela!

Mediji diljem svijeta izvještavaju o prvom potpunom lijeku protiv raka. Objavio je to The Jerusalem Post. Izraelski znanstvenici lijek su nazvali Mu Ta To (multi-target toxin) a njegovi tvorci navode kako je stvoren antibiotik protiv zloćudnih bolesti a posjeduje tehnologiju „ometanja rasta zloćudnih stanica na najvišoj razini“ piše Jutarnji list

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/stize-antibiotik-protiv-raka-prvi-potpuni-lijek-za-karcinom-da-istina-je-imat-cemo-ga-za-godinu-dana-terapija-ce-biti-kratka-jeftina-i-ucinkovita/8328026/.

Lijek se očekuje već za godinu dana a navodi se i kako će terapija biti kratka, jeftina i učinkovita, s minimalnim ili nikakvim nuspojavama. Lijek je stvorila tvrtka Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi), osnovane 2000. godine u inkubatoru ITEK u izraelskom znanstvenom parku Kiryat Weizmann u Nessu Zioni.

Izvor: Jutarnji list

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.