Povučena hrana za pse zbog salmonele i enterobakterija

Povučena hrana za pse zbog salmonele i enterobakterija
D.H.

D.H.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda VON BARF STARTER, sirova hrana za kućne ljubimce, zamrznut proizvod, 5 kobasica po 500g, LOT broja 20 2019, datum proizvodnje/zamrzavanja 16.05.2019., datum uporabe do 30.05.2021., proizvođača MAT GRUPA d.o.o., Vidikovac 44, Bjelovar, proizveden za tvrtku VON BARF d.o.o., Posavska 4, Samobor, zbog prisutnosti salmonela i enterobakterija u proizvodu.

Proizvod je stavljen na tržište putem maloprodajnih trgovina:
• PET CENTAR (centri u Rijeci, Puli, Osijeku, Splitu i Zagrebu)
• ZVJERINJAK, Ulica Hrvatskog proljeća 36, Zagreb
• ŽIVOTINJSKI SVIJET, Cetinska 18, Split
• PET SHOP OSKAR, Ulica oca Ante Gabrića 3, Metković
• PET SHOP DAF, Slavka Krautzeka 15, Rijeka

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 142/2011 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju zdravstvenih pravila za nusproizvode životinjskog podrijetla i od njih dobivene proizvode koji nisu namijenjeni prehrani ljudi i o provedbi Direktive Vijeća 97/78/EZ u pogledu određenih uzoraka i predmeta koji su oslobođeni veterinarskih pregleda na granici na temelju te Direktive.

Podaci o proizvodu:
Proizvođač: MAT GRUPA d.o.o., Vidikovac 44, Bjelovar
Stavlja na tržište: VON BARF d.o.o., Posavska 4, Samobor

I.D.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.