POZITIVNE REAKCIJE Splitski Promet ‘odobrile’ Mame Splitsko-dalmatinske županije

POZITIVNE REAKCIJE Splitski Promet ‘odobrile’ Mame Splitsko-dalmatinske županije

Foto: 

Promet Split

D.H.

D.H.

Zadovoljne uslugama, javnog prijevoznika zasule pohvalama

Splitski Promet već godinama se trudi svojim korisnicima pružiti uslugu u kojoj uživaju građani u najrazvijenijim europskim zemljama. Uvođenje e-Ticketinga korištenje javnog prijevoza u Splitu i okolnim gradovima i općinama u kojima Promet pruža svoje usluge, podignulo je na vrlo visoku razinu. Kako je riječ o izvrsnom poslovnom pothvatu, potvrdile su i ‘Mame Splitsko-dalmatinske županije‘ u svojoj Facebook grupi.

‘Pozitivna recenzija Prometa Split! Toliko sam ugodno iznenađena. Kako je Promet uveo novu aplikaciju krivo sam nadoplatila djetetov pokaz preko e-novčanika umjesto kupona i to dva puta. Pošaljem mail, misleći super ako mi uopće dogovore, kad ono! Odmah ujutro siže ail da su mi vratili obje uplate i da nažalost ne mogu iza 15. siječnja više uplatiti kupon. Ugodno iznenađena zahvalim i molim damo da mi potvrde da sam dobro razumjela kad. Odmah stiže mail da se javim voditelju prodaje putnih karata s njegovim brojem mobitela. Nazove, kad su već dali broj. Čovjek se javio odmah, ljubazan, ponudio rješenje, logirao se sa mnom da bude siguran da sam napravila sve kako valja. Ma toliko mi uljepšao dan da stvarno zaslužuje i on i odjel pohvale za ažurnost i za susretljivost. Kapa dole ljudi, postajemo bolje društvo!’, poručila je zadovoljna majka.


Nadovezale su se i druge mame.

‘Otkad je uveden e-ticketing Promet je puno odletio naprijed. I vozači su mirniji, manje pod stresom, busevi su vijek čisti, aplikacija je odlična, cijena prihvatljiva. Usluga na visokom nivou.
Zadovoljstvo je izrazila i još jedna gospođa.
‘Ja sam se kroz prosinac vozila jadan put busom i moram reći stvarno da su na europskom nivou – točni, uredni, pristojni. Sve pohvale’, poručila je.


Pohvale su stigle i izravno upravi.


‘Slušala sam nedavno direktora Prometa na radiju i zaista je zvučao kao odgovoran, profesionalan i optimističan lik. Ne poznajem čovjeka, ne znam ni kojoj ‘struji’ pripada, ne sjećam mu se ni imena, ali bilo ga je ugodno slušati i drago mi je što vaša objava potvrđuje da se ipak može i u ovom gradu raditi po ‘PS-u”, stoji u objavi.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.