Poziv splitskim motoristima: Pridružite se bradatoj vožnji u subotu, u podne na Gripama

Poziv splitskim motoristima: Pridružite se bradatoj vožnji u subotu, u podne na Gripama

Foto: 

Bradata aukcija

D.H.

D.H.

Predvođeni entuzijastima iz splitskih moto-klubova, bradati karusel kreće s platoa ispred puba Plan B

Osim zvuka brijačih mašina, u subotu, 4.12. u podne, početak „Bradate aukcije“ obilježit će i zvuk oktana. Okupljanje splitskih motorista na koje su pozvani svi vozači motora, zakazano je na platou ispred puba Plan B, odakle se kreće prema Vukovarskoj i istočnim dijelovima grada. Predvođeni entuzijastima iz splitskih moto-klubova, ‘bradati karusel’ proći će Lovrinac, Stobreč, Sirobuju, potom na povratku Ul. Domovinskog rata, Zapadnom obalom do Rive, Đardin, trajektnu luku, Bačvice, Zentu i natrag na „Bradatu aukciju“.

Očekuje se da će netipična humanitarna akcija i ove godine srušiti neke rekorde jer se prijavio veliki broj kandidata za brijanje. Uz brojne entuzijaste, na brijačke stolice sjest će i članovi moto klubova te cijeli jedan razred srednje Obrtno tehničke škole Split.
Sve što se pojede i popije tijekom dana također ide u humanitarne svrhe, tako da ste svi pozvani na piće i slasne zalogaje, uz prethodnu donaciju za Županijsku ligu protiv raka Split. „Koliko tko može i ima, nema ograničenja ni imperativa, obavezno je samo dobro raspoloženje i dobra volja. Za nas će to bit puna šaka brade!“ – poručuju organizatori.

Prva „Bradata aukcija“ organizirana je 2017. i do 2020. je uplaćeno preko 240.000 kuna za prevenciju i liječenje malignih bolesti. Ove godine cilj je premašiti sto tisuća kuna, a sakupljena sredstva bit će utrošena na edukaciju šire javnosti o važnosti preventivnih pregleda.

PROGRAM za subotu, 4.12.:
8:00 – 11:30 dr. med. Mirnes Selimović – besplatan pregled i UV testisa u Poliklinici Uglešić, Držićeva 16
11:30 – 12:00 okupljanje motorista za Bradatu vožnju
12:00 – 21:00 Bradata aukcija – nastupa PLAN B s vrhunskom spizom i pićima, glazbu pušta DJ Matthew Bee, a u popodnevnim satima bend „Little sisters“

Svi koji ne stignete u subotu u pub PLAN B, podržati netipičnu humanitarnu akciju možete uplatom Županijskoj ligi protiv raka Split, IBAN: HR4824070001100579328 (opis plaćanja – za Bradatu Aukciju + ime bradonje).

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.