PROMET Izmjena trasa zbog utrka Split maratona

PROMET Izmjena trasa zbog utrka Split maratona

Foto: 

Promet Split

D.H.

D.H.

Ove subote i nedjelje u Splitu

U subotu 25. veljače u 15 sati u Splitu će se obilježiti start utrke Trofej Slobodne Dalmacije na 5.000 metara. Start i cilj su na splitskoj Rivi neposredno uz palaču cara Dioklecijana, a u jednom krugu prolazi kroz pješačku zonu prema zapadnoj obali i dalje do ACI marine te nazad na Rivu.

‘Zbog navedenog na autobusnim linijama koje prometuju Zagrebačkom ulicom i do HNK moguća su manja zadržavanja na prometnicama dok ne prođu natjecatelji, a samo na linija br. 7, 8 i 12 doći će do privremene izmjene trase prometovanja ali samo pri sljedećim polascima:

– linija br. 7 pri polasku sa Žnjana u 14.55 sati prometuje do okretišta na Spinutu,
– linija br. 8 pri polasku sa Žnjana u 14.50 sati prometuje do okretišta na Spinuta koje ujedno koristi kao i početnu stanicu pri polasku u 15.30 sati,
– linija br. 12 ne prometuje pri polascima u 15.15 sati sa Sv. Frane i 15.30 sati sa Bena’, priopćeno je iz Prometa.

U nedjelju, 26. veljače održavaju se Split maraton i polumaraton ulicama grada Splita.

‘Zbog održavanja navedene sportske manifestacije u vremenskom periodu od 08.45 do 14.30 sati dolazi do izmjene nekih polazaka, kao i djelomičnog mijenjanja trase linija koje prolaze ulicama grada Splita na kojima će se održavati maraton i polumaraton. Za sve linije koje u navedenom periodu prometuju do trajektne luke uspostavlja se privremeno autobusno stajalište na Obali kneza Domagoja (južno od gradske tržnice)’, obavještavaju iz Prometa.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.