PROMET Od ponedjeljka promjene u voznom redu

PROMET Od ponedjeljka promjene u voznom redu

Foto: 

Promet Split

D.H.

D.H.

Nova školska godina

Zbog početka nove školske godine od ponedjeljka, 4. rujna dolazi do izmjena u voznom redu na gradskim i prigradskim linijama.

Zadnji polasci noćnih linija prema Omišu i Trogiru su u noći sa subote, 2. rujna na nedjelju, rujna. Također, od istog vikenda prestaje prometovati i noćna linija br. 40 Trajektna luka-Brnik-Trajektna luka.

Od ponedjeljak prestaje s prometovanjem sezonska linija na relaciji Solin (Bunje)-plaža Žnjan.

Također, od istog dana se uspostavlja direktna (studentska linija) koje će prometovati na relaciji Spinut-Kampus (ulica Matice Hrvatske) i obratno.

Pravo na korištenje ove linije imaju isključivo studenti uz predočenje ‘iksice’ ili pokazne karte.

Trasa direktne studentske linije:

Spinut-Kampus: Spinut-Matoševa-Domovinskog rata-Vukovarska-Bruna Bušića-Matice Hrvatske (Kampus-autobusno stajalište ispod nadvožnjaka).

Kampus-Spinut: Matice Hrvatske (Kampus)-Velebitska-Solinska-Domovinskog rata-Hrvatske mornarice-Kaštelanska-Spinut.

Ova autobusna linija neće koristiti usputna stajališta, osim u povratku s Kampusa gdje se će se koristiti samo autobusno stajalište na Brodarici.

Vozni red na relaciji Spinut-Kampus-Spinut, bit će radnim danom i to u: 07.40, 09.45, 11.45, 13.45, 15.45 i 19.45 sati.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.