PROMET: Promjene u voznom redu od ponedjeljka

PROMET: Promjene u voznom redu od ponedjeljka

Foto: 

Promet Split

D.H.

D.H.

 Na području Trogira

Zbog radova na rekonstrukciji županijske ceste ŽC 6133, tj. Ulice kardinala Alojzija Stepinca u Trogiru, od ponedjeljka, 27.11.2023. g. od 14:00 sati, bit će uvedena jednosmjerna regulacija prometa. Dionica s jednosmjernim prometom će biti od ulaza u gradski parking T1 do raskrižja za luku Soline. Promet na toj dionici će se moći odvijati samo u smjeru Trogir – Seget.


“Shodno tome, obavještavamo putnike na autobusnim linijama br.45,48,49,50,52 koje prometuju prema gradu Trogiru da će dolaskom u Seget Donji prometovati obilaznim pravcem, odnosno županijskom cestom ŽC 6133, tj. Ulica Put Vlaške, obilaznica D8 i spojna cesta D126 za novi trogirski most i dalje do autobusnog kolodvora u Trogiru.

Autobusna linija broj 51 iz smjera Ljubitovice prometujući Ulicom Put Vlaške, a dolaskom u Seget Donji skretat će desno na križanju u Ulicu Hrvatskih žrtava ŽC 6132 i dalje prometujući navedenom prometnicom spaja se na D8 i spojnom cestom D126 za novi trogirski most do autobusnog kolodvora u Trogiru. Izmijenjeni vozni red na liniji br.51 iz smjera Ljubitovice prikazan je u voznom redu.

Autobusno stajalište u Seget Donjem u smjeru prema Trogiru se privremeno ukida, te se za putnike na linijama br.45,48,49,50,51,52 uspostavljaju nova privremena stajališta koje se nalaze cca 200 metara prije postojećeg u Ulici Hrvatskih žrtava.

Autobusne linije pri polascima sa kolodvora Trogir prometuju bez izmjena svojom uobičajenom trasom”, poručuju iz Prometa.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.