PROSVJED PRED MINISTARSTVOM ‘Izlječimo zdravstvo zajedno’

PROSVJED PRED MINISTARSTVOM ‘Izlječimo zdravstvo zajedno’

Foto: 

Darko Stojanovic from Pixabay

D.H.

D.H.

Dress code? Kute ili uniforme u kojima ste redovno na vašem radnom mjestu

Inicijativa mladih liječnika Republike Hrvatske, uz potporu Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog sindikata, HUBOL-a i KOHOM-a, bori se za ostvarenje svih zahtjeva struke u cilju podizanja kvalitete rada svih liječnika u Hrvatskoj, a time i kvalitetu pružene zdravstvene usluge.

Stoga u subotu, 24. rujna u 11.55 sati pred zgradom Ministarstva zdravstva organiziraju prosvjed ‘Izliječimo zdravstvo zajedno’.

‘U vašim županijama postoje delegirani povjerenici i koordinatori kojima se možete javiti, da potvrdite dolazak i organizirat će prijevoz za vas, iz svih županija! Svoju podršku možete iskazati još više ako se predbilježite za posebne majice ili bedževe koje ćemo dostaviti preko naših koordinatora. Dress code? Kute ili uniforme u kojima ste redovno na vašem radnom mjestu.

Stoga dođite pokazati svoju podršku i želju za promjenom i dođite na prosvjed’, poručuju iz Inicijative mladih liječnika.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.