RADOVI SE ODULJILI Promet ima obavijest za putnike

RADOVI SE ODULJILI Promet ima obavijest za putnike

Foto: 

Promet Split

D.H.

D.H.

Autobusi preko Bačvica voze izmijenjenom trasom do subote

Iz Prometa obavještavaju putnike da će radi povećanog opsega radova na sanaciji kolnika na DC 410 (Jadranska ulica, iza Katalinića prilaz) nastupiti izmjena u periodu izvođenja radova tako da će sav promet preko Katalinića prilaza biti zatvoren u periodu od danas do subote, 18. veljače, do 5.00 sati.

Autobusne linije koje imaju okretište u Trajektnoj luci (linije broj 2A, 9, 10 i 15) koristit će privremeni kružni tok u trajektnoj luci te se vraćati prema tržnici nakon čega nastavljaju uobičajenom trasom.

Sve ostale autobusne linije koje prometuju kroz trajektnu luku neće ići u trajektnu luku već će iz Zagrebačke ulice skretati lijevo u Zvonimirovu ulicu te će preko Pojišanske ulice nastavljati uobičajenom trasom.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.