Rotarijanci kupuju uređaj za odstranjivanje kožnih tumora

Rotarijanci kupuju uređaj za odstranjivanje kožnih tumora
D.H.

D.H.

„Odazovite se na #RotaractGala“

Kako bi prikupili novac za kupnju vrijednog uređaja za elektrokirurgiju, koji se koristi u operacijskim zahvatima odstranjenja kožnih tumora te za uređenje Odjela za maksilofacijalnu kirurgiju u splitskom KBC-u, mladi Rotarijanci iz Rotaract kluba Split organiziraju humanitarnu večeru #RotaractGala, koja će se održati 25. siječnja.

Naime, Rotaract klub Split gorovo dva desetljeća njeguje tradiciju osmišljavanja projekata i aktivnosti kojima pomaže potrebitima u Splitu ali i diljem Hrvatske. Rotaract je radio na edukacijama i prevencijama te sudjelovao u brojnim državnim i inozemnim konferencijama s ciljem promicanja duha Rotarijanstva i služenja svojoj lokalnoj zajednici.

„Upravo  u tom duhu, služenja i pomaganja onima koji su u potrebi, po prvi put organiziramo ovakvu vrstu događaja.  Želja nam je pokazati da mladi mogu biti i jesu nositelji svjetla u našem društvu, te da će oni, prvenstveno svojim vlastitim doprinosom, ostaviti nešto vrijedno za svoju lokalnu zajednicu!“ , poručili su iz Rotaract kluba Split.

Njihov projekt prepoznala je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pa je odlučila biti njegovom pokroviteljicom.

I.D.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.