Splićanka podijelila pozitivno iskustvo iz ‘Prometovog’ autobusa

Splićanka podijelila pozitivno iskustvo iz ‘Prometovog’ autobusa

Foto: 

Promet Split

D.H.

D.H.

Odlučila je javno pohvaliti vozača Ljubu

 

Vozači javnog gradskog prijevoza su neumorni junaci naših gradova, čiji predani rad omogućuje nesmetano kretanje tisućama ljudi svakodnevno i to 365 dana u godini.

Njihova ljubaznost, spremnost za pomoć putnicima te vođenje vozila sa sigurnošću stvaraju ugodnu atmosferu i čine putovanje u gradskom prijevozu ugodnim iskustvom.

Često se u medijima može pročitati zahvala vozačima javnog prijevoza jer se svakodnevno obavljaju svoj posao s osmijehom na licu, čineći gradsku vožnju sigurnom i ugodnom tijekom cijele godine. Ipak, uvijek ima iznimki, ali su zanemarive.

Splićanka je odlučila javno pohvaliti vozača Ljubu koji je na božićno jutro vozio na liniji 25 Split-Stobreč.

– Rana ura, Promet Split i šofer koji s osmijehom na licu svakom tko uđe u autobus čestita Božić. Zove se Ljubo. Linija 25.

I kaže: ‘Volim ovaj posao’, a ja kažem: ‘Ljubo voli i ljude’. Pa vozi sigurno i pažljivo. Ima i onih koji ne voze tako. Često se vozim autobusom. Mogu uporediti. Ljubo bi trebao biti mentor mladim vozačima, piše Dalmacija danas.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.