Splitsko-dalmatinska Županijska skupština raspravljat će o stanju u zdravstvu

Splitsko-dalmatinska Županijska skupština raspravljat će o stanju u zdravstvu
D.H.

D.H.

‘Možemo puno toga poboljšati’

SDP-ov vijećnik u splitsko-dalmatinskoj Županijskoj skupštini, prof. dr. Joško Markić uži je specijalist intenzivne medicine i pedijatrijske hitne i intenzivne medicine na Zavodu za intenzivnu pedijatriju KBC- a Split, objavio je na Facebooku kako je Odbor za zdravstvo usvojio zaključke o stanju zdravstva u ovoj županiji.

‘Problema u zdravstvu u našoj županiji je mnogo, pogotovo što se tiče dostupnosti zdravstvene zaštite na otocima, u Zagori, ali i priobalju. Odbor za zdravstvo županijske Skupštine je usvojio Zaključke o stanju s prijedlozima za poboljšanje i uputio ih na usvajanje Skupštini, a zatim će biti proslijeđeni i Ministarstvima, HZZO-u, HZHM-u… Naš Odbor nema izvršne ovlasti, ali ukazivanjem na probleme i zajedničkim radom, možemo puno toga poboljšati… Nadajmo se da će i biti tako!’, poručuje.

Zaključke možete pročitati ovdje.

Doktore hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.