SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA: SDP-ovci inicirali tematsku sjednicu o stanju zdravstva

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA: SDP-ovci inicirali tematsku sjednicu o stanju zdravstva
D.H.

D.H.

Raspravu je inicirao splitski pedijatar Joško Markić

Na inicijativu Joška Markića i Odbora za zdravstvo splitsko-dalmatinske Županijske skupštine, kojim predsjedava, u rujnu se planira održavanje tematske sjednice o stanju u zdravstvu u  županiji, izvjestili su iz županijskog SDP-a.

‘Iako svi dobro znamo od čega boluje naše zdravstvo, molimo vas, kako bi se što kvalitetnije pripremili za raspravu, da nam javite boljke iz vaših sredina.

Sve što mislite da nedostaje, što bi trebalo popraviti, povećati ili možda smanjiti, svaki prijedlog, sugestija, te izvještaj sa terena dobro su došli.

Sve što nam imate za reći kako o ovoj temi, tako i o svemu ostalome, šaljite nam u inbox i na mailove: dalmacija@sdp.hr, katarina.prnjak@sdp.hr te ranko.ostojic@sdp.hr’, poručuju iz splitsko-dalmatinskog SDP-a.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.