SREDNJA DALMACIJA Detaljni raspored cijepljenja u siječnju

SREDNJA DALMACIJA Detaljni raspored cijepljenja u siječnju

Foto: 

DoroT Schenk / Pixabay

D.H.

D.H.

Od Zavoda, preko Spaladium arene i domova zdravlja do ljekarne

Na Vladinoj platformi Koronavirus objavljena su mjesta na kojima se građani mogu cijepiti protiv covida u siječnju.
U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo u Vukovarskoj u Splitu možete se cijepiti svakog radnog dana od 8.30 do 18.30 sati, a vikendom od 8.30 do 14.

U ispostavama zavoda u Makarskoj, Imotskom, Sinju, Hvaru i Braču Makarska svakog radnog dana možete se cijepiti od 9 do 13 sati. U Trogiru u istom radnom vremenu od utroka do petka.

U Spaladium Areni ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom građani se cijepe od 8.30 do 15.30 sati. Utorkom i petkom cjepivo možete primiti od 8.30 do 18 sati, a subotom i nedjlejom od 9 do 13 sati.

Alergičari se u Spaladium areni cijepe 12. siječnja od 12 do 15 sati.

Cjepivo možete primiti i u domovima zdravlja i to u u Kaštelima ponedjeljkom i utorkom od 15 do 18 sati. U Trogiru srijedom od 8 do 14, u Sinju ponedjeljkom i srijedom od 11 do 15 te u Ljekarnama Splitsko-dalmaitnske županije u Sinju, subotom i nedjeljom od 16 do 18 sati.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.