U ČETVRTAK Škola infektologije ST-2023

U ČETVRTAK Škola infektologije ST-2023
D.H.

D.H.

Riječ je o tečaju trajnog medicinskog usavršavanja 1. kategorije

U četvrtak u 13.30 sati otvara se ‘Škola infektologije ST-2023’ u velikom amfiteatru Zgrade tri fakulteta, Sveučilišta u Splitu.

Riječ je o tečaju trajnog medicinskog usavršavanja 1. kategorije, u organizaciji Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu i Kliničkog bolničkog centra Split, koji će se održavati od 30. ožujka do 1. travnja 2023.

Namijenjen je liječnicima obiteljske medicine, pedijatrima, infektolozima, liječnicima hitne medicine, opće medicine te specijalizantima i specijalistima drugih usmjerenja, osobito onih koji sudjeluju u radu hitnog objedinjenog prijema.

Cilj tečaja je edukacija u prepoznavanju, dijagnosticiranju i liječenju najčešćih infektoloških sindroma u ordinacijama primarne zdravstvene zaštite te hitnim bolničkim prijemima uz neizostavnu prevenciju infektivnih bolesti. Uz infektologe predavači su liječnici drugih specijalnosti koji sudjeluju u dijagnosticiranju i liječenju infektivnih bolesnika te zbrinjavanju specifičnih komplikacija infektivnih bolesti.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.