U KBC-u Split liječit će se srčani bolesnici i teško opečeni iz BiH

U KBC-u Split liječit će se srčani bolesnici i teško opečeni iz BiH

Foto: 

KBC Split

D.H.

D.H.

Sklopljen ugovor sa Zavodom zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine

Zavod zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine i Klinički bolnički centar Split zaključili su danas u Splitu ugovor o poslovnoj suradnji.

Ugovor su potpisali direktorica Zavoda prof. Vlatka Martinović i ravnatelj KBC-a Split prof. Julije Meštrović.

Predmet ovog Ugovora je mogućnost upućivanja osiguranika Zavoda u KBC-u Split za neke složenije metode liječenja koje se u KBC-u Split redovito i uspješno provode. To se prvenstveno odnosi na liječenje bolesnika s teškim oštećenjima krvnih žila srca, kao i onih s ugrožavajućim srčanim aritmijama, kada je za navedene bolesti potrebno provoditi složene dijagnostičke postupke i liječenje invazivnim metodama. Također će se u KBC-u  Split liječiti osiguranici Zavoda s teškim opeklinama.

Ovaj ugovor predstavlja veliki iskorak u liječenju pacijenata s navedenim bolestima, jer već od danas potpisom Ugovora postaje  osiguranicima iz Federacije BiH dostupno liječenje navedenim metodama u KBC-u Split. To je još jedan iskorak u kontinuiranom nastojanju Zavoda za poboljšanjem usluga liječenja iz svoje nadležnosti.

Zavod će se i dalje zalagati za povećanjem sredstava i otvarati mogućnosti pružanja usluga liječenja i opskrbe lijekova, omogućavanjem zaključivanja sličnih ugovora i s drugim klinikama, što je sve u interesu osiguranika Zavoda.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.